Prisliste: Modelfotografering

Modelfotografering

Kunne du tænke dig at være model for en dag? Det at blive model har nok stået på mange pigers ønskeliste (og nogle drenges). Og du er måske én af dem, der har stået og øvet dig foran spejlet med forskellige poseringer, for at se hvilke vinkler du ser smukkest ud i.

Det kan også være, at du er blevet ”signed up” på et modelbureau eller et modelsite, hvor du har brug for nye, cool billeder til dit portfolio. Dem I selv tager med mobilen, er måske ikke helt gode nok. Men så er der mig. Modefotografen fra Vejle. Jeg har en del fotografier på Photo VOGUE i Italien.

Modelfotografering

Udover at være en dygtig modefotograf, har jeg brugt mange, mange år på at style kvinder og mænd til at blive den bedste udgave af sig selv. Jeg har altid idéer og visioner, med de fotografier jeg tager, og vil i samarbejde med jer, finde frem til de bedste looks ud fra årstid og lokationer. (Og evt. formål med fotografierne) 

Modelfotografering

MODEL EVENT - BOOKING

For grupper på max. 5 personer:

Hvis du er forælder til en dreng eller pige, som synes det kunne være sjovt at stå foran kameraet, er det også en mulighed at booke et Model Event med op til 5 deltagere. Det kan være et hyggeligt og utraditionelt input til en fødselsdag, blå mandag, polterabend eller andet.

Det kunne også være hestepiger – bare for at tage et eksempel. I elsker at ride sammen og snakker og drømmer om jeres heste. Da kan vi skabe nogle smukke modelbilleder med jer hestepiger og jeres ”bedste venner”. Det kan være, at I kan få transporteret jeres ”bedste venner” ud i én af plantagerne ved Randbølhede og hvis I ikke kommer fra Trekantområdet, kan det være, at I selv har nogle idéer. 

Modelfotografering

Jeg kan også bookes til model-fotografering specielle steder i Danmark, såsom Bulbjerg, Stevns klint, Møn og lignende. Jeg er særligt vild med at fotografere ved strandene og i klitterne ved Vesterhavet. Det giver de mest fantastiske, lette og lækre fotografier. Timeprisen ses i den grå boks. Det gode ved Model Event er, at I kan få en FANTASTISK, anderledes og vidunderlig oplevelse sammen med en dygtig fotograf og ovenikøbet deles om udgifterne.

Jeg kan for øvrigt, hvert år, bookes til fotografering ved Fanø dragefestival, hvor jeg befinder mig på Øen i forvejen.

I år er datoen på FANØ DRAGEFESTIVAL fra torsdag d.16.06.22 – søndag d.19.06.22 i uge 24.  

OBS. Fotografering ved Fanø dragefestival skal bookes og betales inden uge 24.

Hvis du er interesseret i sådan et arrangement og ønsker at booke et Model Event, er du velkommen til at kontakte mig via telefonen +45 41565376 eller på kontaktformularen herunder.

Modelfotografering

Pris på modelfotografering i naturen / locations i Vejle og omegn 1½ time:

Hverdage indenfor alm. åbningstider:

Man – torsdag fra kl.10:00 – 17:00.
Fredag fra kl.10:00 – 14:00

1.350kr.

Aften, weekend og helligdagstillæg:

500kr.

Timepris ved kørsel rundt i landet (Model Event):

650kr.

OBS. Produkter og filer er ikke en del af fotograferingsprisen og købes efterfølgende.

Alle priser er incl. moms.

Modelfotografering

Der er naturligvis mulighed for at købe alle de produkter I ønsker, efter fotograferingen igennem online-galleriet.

Jeg medbringer altid produkter i bagagerummet af min bil, så I har mulighed for at se dem før eller efter fotograferingen. Hvis I har brug for yderligere vejledning, er I altid velkomne til at ringe eller booke en tid hos mig i Vejle (telefon +45 41565376).

Jeg gennemgår gerne mulighederne med jer og giver gode råd om, hvad der vil se pænest ud hjemme ved jer.

Kontakt