Prisliste: Fine art photography

FINE ART PHOTOGRAPHY

En anden del af portrætfotografering, som jeg også virkelig brænder for, er muligheden for at skabe fine art portrætter med dig. Jeg nyder at være i en anden verden, hvor jeg får lov til at udtrykke mig kunstnerisk, ved hjælp af en kæmpe portion fantasi, sammen med legen ved at være kreativ.

Lige meget hvor gammel jeg end bliver, vil jeg blive ved med ”at lege.” Jeg vælger fantasien i hverdagen og nyder andre kunstneres (F.eks. Forfatteres) sans for lyrik, hvad enten det er digte og poesi eller den smukkeste sangtekst, der er skrevet. Jeg nyder farver og jeg nyder det usagte, selvom jeg sagtens turde skrive det hele med stort. Men det at kreere kunst er så vidunderligt, fordi man får et frirum til at skabe noget, som er dybt personligt og som ligger ens hjerte nært. Jeg er lykkelig over at turde træde ind i den verden, og nu vil jeg blive her til evig tid.

Jeg husker, da jeg havde lavet fine art portrætterne med Malou og den døde hest. Man bliver ret sårbar. For hvordan bliver det modtaget? Der gik nok en måned, før jeg turde at offentliggøre det. Men nu er jeg glad for, at jeg gjorde det og fotografiet har modtaget en fin honorable mention ved IPA 2021.

FINE ART PHOTOGRAPHY

EN BETINGELSE

En betingelse ved at få lavet fine art portrætter hos mig er, at jeg får lov til at offentliggøre dem og bruge dem på udstillinger osv. Det er mit hjerteblod og jeg lægger alle mine kræfter, tanker og energi i at få portrætterne fuldstændig perfekte og unikke. Naturligvis i samarbejde med dig. Kunst er til for at blive set, – ikke for at blive gemt væk i skuffen eller på harddisken.

Jeg laver ikke fotomanipulation som sådan, når jeg laver fine art photography. Alt det der bliver fotograferet, har oprindeligt været på stedet, hvor jeg tager billedet.  Men naturligvis er jeg dygtig til at efterbehandle billederne, så fotografierne bliver æstetisk smukke.

fine art

TERAPIFORM

Fine art photography kan udtrykke store følelser. Det kan fortælle om meget personlige ting som f.eks. tab. Det kan være tab af en elsket. Tab ved sygdom. Tab af status eller ensomhed. Men samtidig med kan fine art photography udtrykke den ypperste skønhed, sarthed /skrøbelighed og hungeren efter mere af det man ser. En beretning om noget man kan mærke helt ind i sjælen. Noget der kan få en til helt at stoppe med at trække vejret et sekund eller to.

En lidenskab eller noget smukt. Ja, kort sagt, alt hvad du tør lade mig fortolke for dig, om dig, på en kunstnerisk måde.

Måske går du op i rollespil og har de fedeste kostumer hængende i skabet, eller du er jæger og lader mig portrættere dig på jagt. Det er kun fantasien, der sætter grænser, men fantasien har vi jo rigeligt af. Det kan også være, at du har set nogle af de mange smukke fine art portrætter, jeg har lavet i samarbejde med ONEofONE by Maibritt Kokholm og model Mia Damborg. Der er naturligvis mulighed for at skabe noget lignende i skovene omkring Vejle.  

fine art

Pris på Fine art photography i Vejle og omegn:

Hverdage indenfor alm. åbningstider:

Man – torsdag fra kl.10:00 – 17:00.
Fredag fra kl.10:00 – 14:00

1.500kr.

Aften, weekend og helligdagstillæg:

500kr.

OBS. Produkter og filer er ikke en del af fotograferingsprisen og købes efterfølgende.  

Alle priser er incl. moms.

FINE ART PHOTOGRAPHY

Der er naturligvis mulighed for at købe alle de produkter I ønsker, efter fotograferingen igennem online-galleriet.

Jeg medbringer altid produkter i bagagerummet af min bil, så I har mulighed for at se dem før eller efter fotograferingen. Hvis I har brug for yderligere vejledning, er I altid velkomne til at ringe eller booke en tid hos mig i Vejle (telefon +45 41565376).

Jeg gennemgår gerne mulighederne med jer og giver gode råd om, hvad der vil se pænest ud hjemme ved jer.

Kontakt