Prisliste: Børnefotografering

Er du far eller mor til én med kæmpe øjne, store æblekinder eller det vildeste strithår? Måske er det noget helt andet, der gør dit barn fuldstændig unik.

Husk at få jeres dejlige unger fotograferet, imens de vokser op. Mange af mine kunder er rigtig gode til at huske det imens børnene er helt små, men glemmer det lidt, når de nærmer sig teenagealderen (lige før konfirmation osv.) Alle aldre har noget helt særligt over sig, så husk at få dem foreviget. Jeg inviterer gerne mor og far med på nogle af billederne. Jeg er HELT SIKKER på, at jeres børn vil elske den slags minder, når først de er blevet voksne. Og I er blevet gamle.

Jeg har meget tålmodighed med børn og unge, der har forskellige diagnoser eller særlige behov. Jeg tager mig god tid til dem og er sammen med dem på deres præmisser.  Det giver altid fantastiske portrætter med deres særlige evne til at være kreative, og det fanger jeg igennem kameraet. ”Men jeg tror ikke at mit barn er specielt kreativ!” tænker du måske. Så udfordr din fotograf, og lur mig, om ikke du bliver overrasket over, hvad jeg ser igennem kameraet! Måske er det noget andet, jeg ser! Men du bliver helt sikkert overrasket. For jeg kan med garanti se det særlige ved dit barn.

fotograf sussi c alminde boernefoto

Tips til en vellykket fotografering

Jeg bestræber mig på, at vi får en afslappende, hyggelig og dejlig stund sammen. Fyldt med grin, leg og gode minder. Jeg har altid forslag til, hvor vi kan mødes, alt afhængig af vejret. Jeg har brugt lang tid på at finde smukke, unikke steder i naturen omkring Vejle, alt efter årstidernes skiften. Lokationerne er med til at skabe den helt rigtige stemning omkring portrætterne, og jeg glæder mig til at mødes med jer. Jeg afsætter 1-1½ time til denne fotografering.

Uanset om du er stor eller lille, så er det vigtigt, at du IKKE er sulten, når vi mødes. Så spis hjemmefra og hav evt. en lille snack eller juice med i tasken.      

Tit mødes vi i naturen. Det kan være mudret og det er godt at have enten skiftesko/ skiftetøj eller vådservietter med. Fristelsen til at løbe hen i en vandpyt kan tit blive lidt for stor, i samme øjeblik mor eller far kigger væk. Det sker!

Hvis børnene er små, – så vælg et tidspunkt, hvor de er friske og udhvilede.

Påklædning: Lige så snart der skal være mere end én person på billedet, er det vigtigt at vælge farver, der supplerer hinanden godt. Undgå meget kraftige farver, store print og logoer. Da jeg ofte mødes med jer i naturen, vil det se flot ud med tøj der supplerer baggrunden. F.eks. om efteråret er der mange gyldne farver og det vil være smukt at dukke op i rustfarvet, orange, brun, olivengrøn, koksgrå eller lignende. Spørg gerne fotografen, hvis der er noget du er i tvivl om.

fotograf sussi c alminde boernefoto

Pris på børn-, unge- og søskende- fotografering i naturen / locations i Vejle og omegn:

Hverdage indenfor alm. åbningstider:

Man – torsdag fra kl.10:00 – 17:00.
Fredag fra kl.10:00 – 14:00

1.350kr.

Aften, weekend og helligdagstillæg:

500kr.

OBS. Produkter og filer er ikke en del af fotograferingsprisen og købes efterfølgende.  

Alle priser er incl. moms.

Der er naturligvis mulighed for at købe alle de produkter I ønsker, efter fotograferingen igennem online-galleriet.

Jeg medbringer altid produkter i bagagerummet af min bil, så I har mulighed for at se dem før eller efter fotograferingen. Hvis I har brug for yderligere vejledning, er I altid velkomne til at ringe eller booke en tid hos mig i Vejle (telefon +45 4156 5376).

Jeg gennemgår gerne mulighederne med jer og giver gode råd om, hvad der vil se pænest ud hjemme ved jer.

fotograf sussi c alminde boernefoto

Kontakt