Om fotograf Sussi C. Alminde

Få et særligt minde

Fotograf Sussi C Alminde er en passioneret og dygtig fotograf, der hengiver sig helt til den enkelte opgave. Hun har udtrykt sig kunstnerisk, visuelt det meste af livet og været selvstændig fotograf siden 2012.

Sussi C Alminde har udstillet på Sommerset House & Menier gallery i London, samt på New artist fair – også i London. Derudover har hun fået udgivet adskillige fotografier i PhotoVogue Italy og mange andre udenlandske magasiner og har vundet flere prestigefyldte konkurrencer nationalt såvel som internationalt.

Det drejer sig om det kreative

Den umiddelbare tilgang til fotograferingen med naturen som kulisse, uden brug af kunstigt lys, er det, der skaber de mest fantastiske billeder, som man henrykkes af i årtier. Sussi C Alminde er mester i at bruge det naturlige lys og ser selv de mindste detaljer omkring hende.

Hos Fotograf Sussi C Alminde er det at blive fotograferet ikke bare et spørgsmål om at få unikke fotografier ud af det. Selve photoshootet er en oplevelse i sig selv. En oplevelse der er meget værd, og som man vil tænke tilbage på, hver gang man ser på resultatet – de unikke kunststykker. Efterbehandlingen af billederne, sætter prikken over i’et, og løfter det visuelle indtryk til nye højder.

Fotograf Sussi C Alminde er medlem af Dansk Fotografisk Forening.

Sussi vil glæde sig til at bruge tid med dig og din familie på nogle af hendes yndlingssteder i naturen. Kontakt til Sussi kan ske på mobil 4156 5376 eller via kontaktformularen her.