Malou & William – Søskendefotografering

Søskendefotografering - minder med mine egne to unger

Det skal ikke være nogen hemmelighed. Det er fotografens egne unger. Det nytter ikke noget at jeg kun fotografere andres børn – indimellem skal jeg også have minder af mine egne. Fra denne skønne tid i deres liv. Deres søde børne ansigter med fregner og lange øjenvipper, inden de bliver voksne.

De første 13. år som mor er jo allerede gået. Et fotografi kan være én måde at fastholde en tidsalder på, ét minde, én historie, én følelse.

På besøg i plantagen ved Billund

For dem der kender lidt til mig. Ved I at jeg elsker at være i naturen. Det er en stor del af mit liv, min hverdag.

Jeg har fået taget nogle fremragende billeder (man må ikke prale) af mine kunder i plantagen i Billund, og derfor måtte jeg også forevige mine egne unger derud. Den ro, de farver, den lækkerhed som du kan se på billederne. Det er DET der gør det værd at køre efter. Starte motoren og få de lækreste billeder… ik?

Hvornår skal tage billeder af dig og din familie?

Jeg kan næsten ikke vente. Skynd dig at booke en tid her i foråret!! Det nemmest at ringe og aftale et uforpligtende møde, om hvordan i vil have jeres billeder skal foreviges. Ring på mobil 4156 5376 eller send en besked via kontaktformularen her.

Herunder ses et udvalg af billeder fra vores tur omkring Billund: