Judith – Under første karantæne

I foråret 2020 startede et helt nyt kapitel i verdenshistorien

Danskerne fik et chok over alvoren af Corona og de første 14 dages nedlukning af landet. Da jeg troede at det var én engangsoplevelse. (host, host) Ligesom mange andre uvidende danskere.

Fandt jeg det også interessant at ta’ lidt ”Corona portrætter” = ”stay at home office”-billeder. Ja, så min kære, veninde Judith måtte stå for skud. Jeg fik hende hurtigt hevet med hen til denne faldefærdige bygning i stedet for.

Jeg tabte simpelthen fokus. Ha ha.. Jeg er vild med gamle ting, der fortæller sin egen historie, og jeg synes at placeringen af Judith i dette Faldefærdige skur var top lækkert.

Et af Judiths portrætter er udstillet i Athen, Grækenland

Portrættet af Judith i profil, hvor hun står og kigger ud af vinduet, – er blevet udstillet digitalt på Blank wall Gallery i Athen, Grækenland (billedet er fra 18. dec. 2020) – Det er en meget hyggelig lille fakta, ik?

Specialfremstillet El-cykel fremstillet i Berlin

Da naboen så at vi var i gang med en fotoserie, kom hun ned til os fra hendes have. Hun fortalte; ”at hun havde denne her specialfremstillede el-cykel fra Berlin.” Og vi måtte gerne låne den! Så det gjorde vi.

Måske har du også et eller andet specielt som kunne være sjovt at blive fotograferet i, med eller på? Så ring og aftal tid hos mig i Vejle.