Hele familien foreviget ved Guldbryllup

Flere generationer foreviget ved Guldbryllup

Jeg har rigtig mange børn/ børnebørn som gerne vil forkæle deres forældre/ bedsteforældre med en særlig gave, når de har sølv eller guldbryllup.

Og her er det at jeg kommer ind i billedet. Fotografen. Jeg ved at mange kommer med tanken om at de skal have et stort, smukt billede til væggen. De er endnu ikke klar over at jeg laver de smukkeste, unikke fotoalbums med en hel fortælling omkring den enkelte familie. Men jeg kører altid rundt med en hel samling af lækre produkter i mit bagagerum, – så alle kan få en idé omkring albummene.

Det er også derfor du kan se en stor variation af billeder hos denne PRAGTFULDE familie. For der skal jo være noget at sætte i albummene. 😊

Familien møder naturen i Vejle

Jeg er meget heldig, som fotograf, der bor i Vejle. Der er den smukkeste natur alle steder. Og da jeg også kender alle de hemmelige steder, (”shh!”) så har jeg har altid forslag til hvor vi kan ta’ hen og mødes.

Det er nogle gange rart med lokationer, hvor der ikke er så mange mennesker, samtidig med os. Indimellem kan man jo godt blive lidt genert når man står foran kameraet, hvis der er en masse mennesker som kigger på. Plus det er lækkert med en flot baggrund til ens portrætter. Det giver en særlig fortælling når man kigger på billedet.

Det er altid godt at have skiftesko med. Da der kan være mudret og vådt der hvor vi går rundt.

Er det jeres tur næste gang

Hos Sussi er det nemmest at ringe og aftale et uforpligtende møde, om hvordan i vil have jeres billeder skal foreviges. Ring på mobil 4156 5376 eller send en besked via kontaktformularen her.

Herunder ses et udvalg af billeder fra Årets sidste efterårs fotografering i Vejle. Klik på et billede, så kan de ses i en større udgave.