Gravid fotografering

Book din gravid fotografering hos Sussi

Som mor til to dejlige unger, er jeg ærgerlig over, at jeg ikke selv valgte at blive fotograferet ved en professionel fotograf, da jeg havde den fineste babybule. Jeg tænkte slet ikke på det.

De fleste af os er ikke gravide mere end et par gange i løbet af livet. Så man kan vel godt sige, at det nærmest er et mirakel at være gravid og bære rundt på et lille nyt menneske. Kan man ik? 

Jeg kan godt huske den store spænding indeni mig, da jeg så to streger på graviditetstesten og fandt ud af, at jeg skulle være mor til nogen. Hele den rejse det er at blive klar til at være mor, alt imens at maven vokser og hormonerne pumper rundt i kroppen. Det er en fantastisk rejse. Mange læser med på fosterets udvikling hver uge, som at det lillebitte hjerte ikke er større end et birkesfrø i uge 6, men det slår selv, og barnet er kun 4 uger gammelt. Det er fantastisk at følge med i og man bliver helt rørt, ik? 

Gravid-fotograf

Ud i det fri

Som du helt sikkert har opdaget, bruger jeg naturen som kulisse. Men måske har du verdens flotteste orangeri i din baghave, en charmerende lille kolonihave med en bæk der løber igennem eller en anden smuk ”kulisse”, som er skjult for omverdenen. Så skal du endelig bare sige til. Så gør jeg gerne billederne endnu mere personlige ved at fotografere dig dér. Og ellers kan du roligt regne med, at jeg har de første 10 forslag til, hvor vi kan forevige din babybule.   

Nogle gravide skønheder vælger at blive fotograferet alene, men det kan også give et ekstra pift med farmand og måske søskende. Det er helt op til dig. Uanset hvad, kan du være 100 % sikker på, at jeg fotograferer dig i dine aller smukkeste vinkler. Jeg guider dig hele vejen igennem og har mange års erfaring med det. Jeg går altid efter at få lavet nye, smukke kunstværker, specielt til dig og din familie.  

Gravid-fotograf

HVORNÅR VIL DET VÆRE PERFEKT AT BLIVE FOTOGRAFERET?

Jeg vil anbefale dig at blive fotograferet imellem uge 34-36 og bestille din gravid-fotografering i god tid. På det tidspunkt har du en fin rund mave og du er endnu ikke blevet så stor, at du næsten ikke kan bevæge dig. Hvis du er højgravid om sommeren, så er der nemlig chance for at hæve op pga. varmen. Hov, var det mig der skrev det?! 

Graviditeten og den søde ventetid, er en tid som ikke kommer igen og derfor er det dejligt at blive mindet om den bagefter med smukke billeder i hjemmet. Ens helt egen personlige kunst. Så kom og brug 1½ time sammen med mig og sammen skaber vi svimlende, lækre billeder af dig og din mave.

Jeg har altid de nyeste produkter med på farten. Så du har mulighed for at se mit eksklusive udvalg af produkter fra mine samarbejdspartnere efter fotograferingen. Produkterne sætter prikken over i’et i en fin samhørighed med fotografierne.

Hvis du allerede nu er lidt nysgerrig for at se lidt af udvalget, da find mappen under prislisten der hedder: PRODUKTER.

Jeg glæder mig til at se jer!

Gravid-fotograf

Pris på gravid fotografering i naturen / locations i Vejle og omegn:

Hverdage indenfor alm. åbningstider:

Man – torsdag fra kl.10:00 – 17:00.
Fredag fra kl.10:00 – 14:00

1.350kr.

Aften, weekend og helligdagstillæg:

500kr.

OBS. Produkter og filer er ikke en del af fotograferingsprisen og købes efterfølgende.  

Alle priser er incl. moms.

Hvis I har brug for yderligere vejledning, er I altid velkomne til at ringe eller booke en tid hos mig i Vejle
 telefon +45 41565376.

Jeg gennemgår gerne mulighederne med jer og giver gode råd om, hvad der vil se pænest ud hjemme ved jer.

Kontakt