Fotoserie fra 4. karantæne uge

Fjerde karantæne uge hos min veninde i Vejle

Jeg var så heldig, at få lov til at komme og dokumentere én dag under karantæne perioden, hos min kære veninde og hendes to yndige tøser i Vejle.

Mange dygtige og ivrige fotografer rundt omkring i verden, – har følt sig tilskyndet til at dokumentere denne særlige periode i historien. Jeg mener også, at nationalmuseet i Danmark søger billeder fra den almindelige hverdag under karantæne perioden pga. covid-19. Og det er jo fuldt forståeligt. Sikke en mærkelig tid. De fleste var vel mere eller mindre rystede, da der skulle så drastiske midler i brug, som til at lukke hele Danmark ned i en hel måned. Men efter at chokket havde lagt sig, – begyndte en del mennesker at få noget brugbart ud af denne periode.

Jeg selv, – går dybt ind i min kreative verden og kunne bo i den hule for evigt. Den hule der hedder: ”Få dine tanker og følelser ud på et fotografi!” Ja, – den hule. 😊

Begge mine børn er også kreative mennesker. Det glæder mig virkelig meget. De har ikke kedet sig under Corona krisen, men nørdet med forskellige kreative ting og været ude og hoppe på trampolin dagligt. Ja, det med trampolinen skulle også lige med. 😊

Corona-portrætter under karantæneperioden

Tilbage til udgangspunktet; Corona portrætter. Ja, jeg vil da også være med til at forevige denne periode i historien. En hver professionel fotograf med respekt for sit fag, skynder sig at samle kameraet op og ”klik, klik”.

Da jeg kom ud til pigerne, var de straks klar til portrætter igennem vinduerne og som du kan se, fik vi mange sjove og søde billeder ud af det!

Familie reportage/dokumentar

I mange lande er der en ny form for fotografi der er meget populært. Nemlig, at den professionelle fotograf kommer hjem til kunderne og foreviger familier med børn. Så at sige, dokumentere deres hverdag med yndlingsbamser, legehuset, Barndomshjemmet, legetøj, kildekamp med mor og far, en tur i drivhuset, bagning, eller meget, meget, mere. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Den slags dokumentar vil jeg også meget gerne tilbyde mine kunder fremadrettet. Og derefter sammensætte billederne i et unikt album som kan tages frem og kigges på, hver gang man lige er i humør til det.

Var det noget for jer?

Hos Sussi er det nemmest at ringe og aftale et uforpligtende møde, om hvordan i vil have jeres billeder skal foreviges. Ring på mobil 4156 5376 eller send en besked via kontaktformularen her.

Herunder ses et udvalg af billeder fra Årets sidste efterårs fotografering i Vejle. Klik på et billede, så kan de ses i en større udgave.