Familiefotografering ved Grene Sande

En lun eftermidag i midten af September

Som familie fotograf elsker jeg at finde smukke steder i naturen og specielt her i efteråret, begyndte mit hjerte at banke for de store, øde plantager omkring Billund.

Familien havde et særligt ønske om at få et af mine unikke albums. Derfor havde jeg bedt dem om at sætte 2 timer af til fotografering i naturen. Familien havde taget en picnic kurv med fyldt med lækkerier og en dejlig kop kaffe. Børnene kunne løbe rundt og udforske de mange sære træer, imens forældrene skulle fotograferes alene og de var søde til at vente på hinanden når det ikke lige var deres tur til at stå foran kameraet.

Er det jeres tur næste gang

Jeg nyder at fotografere familier, da der er noget særligt ved at portrættere en bestemt periode i menneskers liv. Og som en anden fotograf så fint har formuleret det, så er familien ligesom vand. Altid i bevægelse, altid i forandring.

Hvis du har lyst til at få foreviget din familie og måske få lavet et lækkert og helt unikt album, Så ring på 4156 5376 eller send en besked via kontaktformularen her. Herunder ses et udvalg af de billeder vi fik med hjem.