Nadja og Jonas store dag

Bryllupsfoto på heden – Nadja og Jonas

Det er altid en dejlig oplevelse at være på photoshot med skønne mennesker. Her følger en lille fortælling om en dejlig dag med Nadja og Jonas i september 17, hvor jeg havde fornøjelsen at være bryllupsfotografen.

Ikke et helt almindeligt bryllupsshot

Det var en dag med en del regnbyger – ikke lige ideelt til bryllupsfotografi. Derfor startede vi fotograferingen i rustikke omgivelser, i form af en ældre lade, lidt udenfor Vejle. Det blev til nogle fantastiske og helt unikke billeder.

Da vi havde god tid til fotograferingen, og det så småt var holdt op med at dryppe, kørte vi videre til Randbøldal, hvor jeg havde forberedt dette photoshot. Her er hede så langt øjet rækker, med mængder af lyng i flotte farver. Her fik vi bryllupsshotet i hus.

Photoshotet sluttede dog rimelig hurtigt, da gommen og vores assistenter var stødt på et hvepsebo i lyngen. Alle på nær bruden havde et lille stik med hjem.

Der sker virkelig noget når vi laver billeder.

Skal i holde bryllup inden længe?

Det er måske snart jeres tur til at holde bryllup eller stor fest? Husk at booke en professionel fotograf i god tid. Hos mig er det nemmest at ringe og aftale et uforpligtende møde, om hvordan i vil have dagen skal foreviges. Ring til Sussi på mobil 4156 5376 eller send en besked under kontakt i menuen.

Nu starter Nadja og Jonas deres kærlighedseventyr. Herunder ses et udvalg af billederne fra deres store dag – klik på et billede, så kan de ses i en større udgave.