gFWJYn7AVIM7JJ8UhrLDSoG7-xhdQaIuv_JTxYENy3s

Sommerportrætter af en sjov og glad familie

GLADE SOMMERPORTRÆTTER AF FAMILIEN.

På en typiskt dansk aften i juni måned med masser af blæst, blev der taget sommerportrætter af denne glade familie. Jeg havde spottet et sted med bl.a. massere af smukke blå kornblomster som ville danne en flot baggrund til billederne.

Jeg bruger oftest naturen som baggrund og glæder mig over den rige mængde af muligheder den giver mig. Hvad enten det er forår, sommer, efterår eller vinter.

Man ville måske tro at det kunne give problemer med blæsevejr, såsom håret ind i ansigtet, omrokeringer i frisuren, o.s.v. Men det kan give fotografierne massere af liv, som du også kan se herunder.

På mine optagelser gør jeg mig umage med at portrættere mennesker som de er. Og alle der kender denne dejlige familie, ville nemt kunne genkende deres personligheder som skinner igennem hvert enkelt portræt. Deres familie har massere af humor og livsglæde. Det er pragtfuldt!

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!