gFWJYn7AVIM7JJ8UhrLDSoG7-xhdQaIuv_JTxYENy3s

Kontakt til fotografen

Lidt om Fotografen?

Velkommen til min hjemmeside. Jeg håber du har fået en god oplevelse ved at betragte mine billeder. Jeg elsker at fange stemninger, sammen med personligheder, og jeres unikke glimt i øjet. Jeg bruger gerne farver i mine fotografier, og jeg er kendt for at have et unikt udtryk i mine billeder. En kollega sagde: “Dine portrætter har kant!” Det er dejligt at høre, at folk kan genkende min stil og min personlighed, som skinner igennem på hvert billede. Mine egne små kunststykker. Ja, sådan betragter jeg hvert enkelt fotografi.

Only on locations
Jeg er ikke studie fotograf. Jeg bruger naturen eller locations som kulisse. Det giver mig mulighed for at skabe nye fotografier hele tiden, da både naturen og lyset ændrer sig konstant. Og jeg elsker at udforske nye steder og er altid springfyldt med nye idéer.

Min interesse for fotografi  
Da min datter blev født i 2007, begyndte min interesse for fotografering rigtig at blomstre. Sikke en verden man kunne fordybe sig i. Tænk at kunne skabe historier – blot med ét enkelt fotografi. Sikke en fantastisk ting. Jeg fandt ud af min særlige passion for at fange liv, stemninger og historier. I 2013 vidste jeg med sikkerhed, at fotografering ville blive en del af resten af mit liv. Jeg arbejdede målrettet på at blive en dygtig fotograf.

To Bronzemedaljer fra dff 2017

Jeg modtog én bronzemedalje for mit naturfotografi; “Where the lost once are going!” i Nyborg 2017.

Jeg modtog også én bronzemedalje for ét af mine modefotografier i 2017.

Medlem af branche organisation dff
Jeg er medlem af Dansk Fotografisk Forening, en branche organisation for professionelle fotografer. Det er et kvalitets stempel for dig som kunde. Og en enorm tryghed at vide, at din fotograf er godkendt af Dansk fotografisk forening.
Du ved, at du får en god oplevelse. Og vi leverer luksus produkter til dig. Kun den bedste kvalitet er god nok.

Min STORE passion
Foruden portrætfotografi er jeg meget glad for at dokumentere kærligheden imellem to mennesker og forevige bryllupper. Derefter hopper mit hjerte af glæde når jeg aflevere de smukke, eksklusive  luksus album til jer med minder fra jeres store dag. Altid i den bedste kvalitet.

Mine naturfotografier

Jeg har en udstilling af både portræt & naturfotografier (fra Vejle og Vesterhavet ) i Ørum Daugård Multicenter pt. I er velkomne til at kigge forbi.  Mine naturbilleder sælges indrammet i forskellige størrelser og med rammer der passer til jeres stue / lokaler. (skriv/ring og spørg) Mange folk fra Trekantsområdet elsker fotografierne med Vejlefjordbroen. De er både smukke og relevante. Og skaber stor glæde og ro når man kigger på dem. Du kan finde flere af billederne her på min hjemmeside. Hvis du ikke allerede har set dem på én af mine udstillinger.

Jeg vil udstille 19 af mine finalefotografier på Vejle bibliotek i løbet af sommeren 2017. Så du må endelig kigge forbi.

Men hvad enten du har nyt liv i maven, nogle pragtfulde unger eller hele din familie skal foreviges? Din søn/ datter skal konfirmeres eller I skal giftes? Du drømmer om et modelshoot, osv.? Så skriv eller ring endelig til mig, og vi kan tale om dine/ jeres særlige ønsker.

Ring på mobil 4156 5376 eller kontakt mig ved at udfylde formen herunder.

Husk at skrive dit telefonnummer, tusind tak!

* indicates required field

 error: Content is protected !!