gFWJYn7AVIM7JJ8UhrLDSoG7-xhdQaIuv_JTxYENy3s

Kærlighed og bryllupsfotografi i Bryrup

BRYLLUPSFOTOGRAFI OG EN KÆRLIGHEDSHISTORIE.

Er der nogen derude, der ikke smiler en lille smule indeni, når de hører en pragtfuld kærlighedshistorie? Selv de såkaldte hårde fyre synes at blive bløde i knæene. Også selvom de ikke viser det udenpå.

Der er noget smukt ved at betragte to personer der bare elsker at hænge ud sammen. De griner af hinandens platte vittigheder, græder over hinandens smerte og kan ikke klare tanken om at være væk fra hinanden bare et øjeblik.

Men lad os se det i øjnene – mennesker der er forelskede (i kærlighed) har en stjerne i øjnene og er meget nemme at fotografere – Vi skal bare finde det perfekte sted til vores bryllupsfotografi.

Det kunne være, hvor de har haft deres første stævnemøde. Måske hvor de plejede at mødes? Måske et favorit sted at gå tur om søndagen eller noget så simpelt som et bus stoppested ude foran deres skole, hvor de sad og snakkede i timevis.

Jeg fotografere bryllupper i hele landet og denne gang var jeg landet i smukke Bryrup. Jeg fandt denne eventyrlige allé, hvor brudeparret så hinanden for første gang, på selve dagen. De valgte at få bryllupsportrætterne taget inden vielsen, for at kunne nyde dagen endnu bedre med deres familie og venner. Alligevel havde jeg god tid til at fotografere dem og det var dejligt.

Nu starter Sandie & Benjamin deres kærlighedseventyr.. du kan se nogle af deres billeder her..Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!