gFWJYn7AVIM7JJ8UhrLDSoG7-xhdQaIuv_JTxYENy3s

Fotoprojekt om færgefart

Case: Dokumenterende fotoprojekt.

I forbindelse med et fotoprojekt med temaet: ”At dokumentere værdien af almindelige steder, som har stor betydning for mange mennesker” valgte jeg at tage udfordringen op i form af en færgefart til Sverige med Stenaline.

Oplevelsen blev fantastisk
På et Cruise fra Kiel til Göteborg i november 2016, tænkte jeg at det var en oplagt mulighed at bruge færgeturen som emne. Det at sejle med færge, er en naturlig ting for mange mennesker. For lastbilchauffører og besætningen om bord på skibet, er det måske bare endnu en arbejdsdag der skal gå.

For en som mig, er dette en bekvem pause fra hverdagen. For andre mennesker, vækker det måske dårlige minder, hvis der har været høj søgang og man er blevet søsyg. Og så er der dem, hvor det bringer minder om smukke landskaber og magiske nætter på havet. Jeg har i disse billeder dokumenteret min oplevelse.

Vi kom om bord på færgen med nogle venner, og da det var blevet mørkt gik alle ned til vores kahytter og hængte jakkerne. Derefter gik vi op i restauranten hvor vi fik henvist de bedste pladser, så vi kunne kigge direkte ud af vinduerne. Og vi følte os heldige. Det var så hyggeligt med levende musik, dejligt personale, lækker mad og de bedste venner om bord.

Mit fotoprojekt blev et hit. Herunder et lille udsnit af mine billeder:Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!