gFWJYn7AVIM7JJ8UhrLDSoG7-xhdQaIuv_JTxYENy3s

Familiefotografering med lidt ekstra

SJOV DAG MED FAMILIEFOTOGAFERING I DET FRI..

Nu får du en lille historie om den dag jeg skulle tage et familiefoto af denne PRAGTFULDE familie omkring Børkop.

Normalt når jeg skal på fotoshot, tjekker jeg altid op på vejrudsigten, og på denne dag var der lovet lidt skyet og enkelte byger. Vi mødes allesammen på en smuk kornmark og jeg når heldigvis at få taget ET superskønt Morten Korch-agtigt billede – et lidt klassisk familieportræt. Derefter vælter det ned med vand fra himmelen og vi går alle i læ under min meget store reflektorskærm (Der var ikke andet at bruge som læskærm, så langt øjet rækker).

Da vi har stået der lidt, bliver vi enige om at vi hellere må prøve at løbe “hjem”. Vi skøjter ned af bakkerne med mudder langt op ad benene og er gennemblødte da vi når målet. Heldigvis må jeg låne lidt tørt tøj, og alle dresser sig op igen (vildt seje mennesker) efter en omgang føntørring og lidt nyt, tørt og varmt tøj.

Som det så ofte sker med det danske vejr, så skifter det til kraftig solskin, og vi beslutter os for at tage de sidste billeder ved vandet. Måske skyldes den lette stemning al postyret eller også har jeg bare fanget dem i deres normale livlighed. Jeg synes ihvertfald at det vækker nogle sjove minder, at se på de billeder med en flok søde mennesker.

Der er nok heller ikke så mange, der har samme slags familiebilleder hængende derhjemme? lol..

Familiefotografering med lidt ekstraSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!