gFWJYn7AVIM7JJ8UhrLDSoG7-xhdQaIuv_JTxYENy3s

Familiebilleder fra en smuk sensommerdag

EN HØSTKLAR KORNMARK LAGDE BAGGRUND TIL HYGGELIGE FAMILIEBILLEDER.

Sensommeren giver altid nogle flotte varme billeder. Dagens photoshoot blev skudt på en skøn eftermiddag i august, hvor vi tog ud for at lave nogle dejlige minder til denne pragtfulde familie.

Når vi er på optagelse med børn, kan jeg kan godt lide at underholde og snakke med dem igennem fotograferingen. Nogle gange synger vi og andre gange bliver det til leg. Det er så vigtigt for mig at når jeg laver disse portrætter, at alle skal tænke tilbage på denne dag som en skøn dag. En pragtfuld oplevelse som familien har sammen.

Det er så værdifuldt at have flotte billeder fra ens børn var små – fra deres udvikling fra spæd til de bliver store. Og jeg har fået den store ærer at lave et af mine berømte luksus album til dem med billederne fra dette shoot.

Det giver et meget rent og lidt minimalistisk udtryk med de hvide skjorter og den ensfarvede kornmark. Man bliver glad og det giver ro at kigge på det.

Hvornår har I sidst fået et smukt, professionelt portræt af hele familien? – Kontakt Sussi her og få en snak..Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!